Käytiin eilen Tessin kanssa tokoilemassa Taipalsaarella Pulliaisen Riikan tuomaroimana. Tykkäsin paljon tuomarista, sai viritellä rauhassa koiraa ennen liikkeitä ja jopa kehotettiin tekemään liikkeiden jälkeen joku koiran mieli temppu.Koepaikka oli kuin unelma: Iso ruohokenttä parkkipaikkana ja lampi jossa pystyi käyttämään koiran viilentymässä ennen kehää.

Paikallaistuminen: 9½ kuulema siirteli parikertaa tassuja.

Paikallamakuu: 10 Helppoa kun jo kolmessa luokassa ollut tämä sama liike.

Ekaosio:

Kaukot:10.Siis täyskymppi! Hienot kaukot,upeeta!

Ruutu:5 Lähti vinosti ruutuun, ei mennyt heti sisään, odottelin mutta jouduin kuitenkin antamaan toisen ruutuun-käskyn jolloin haki paikan, mutta meni sivusta sisään.Olin tyytyväinen kun Tessy lähti ruutuun, pelkäsin että se jäisi pyörimään merkille hyrränä.

zeta:0 siis mitä ihmettä....Tessi on aina osannut ja tehnyt tämän hyvin... Istumisessa jäi seisomaan, samoin maahanmenossa....Oli jo menny nollille joten päätin viimesenä laittaa sen maahan kun ois ollu vuorossa seisominen. Tessi nimittäin oli jo tehnyt 2 seisomista enkä antanut sen seisoa enää kolmatta kertaa. :D Ruohokentällä teki sitten täydellisen zetan....

Luoksetulo: 0.Kaks käskyä alku maahanmenoon!! ikinä ei oo tarvinnu antaa kahta...Samoin juoksi maahanmenon läpi...Että sillain.

Tokaosio:

Tunnari: 8½  vino perusasento.Tessi ei osaa ikinä mukamas tulla suorasti.

Seuraaminen: 5½ jätti melkein kaikki perukset ottamatta ja silloinkin kun otti niin ne oli järkyttävän vinoja :D Tessy kiertyi melkein mun eteen.Samoin jätätti melkein koko ajan...Pitää treenata seuraamista vissiin enemmän. En oo oikein jaksanu reenata tätä kun kuitenkin aina se jotenki seuraa.Hidas oli hienoa.

Metalli: Hyvin meni.

Ohjattu: 8. Sanoin väärän merkille meno käskyn, joten Tessy lähti tavallaan ihan kohtisuoraan ns. ruutu oikealle eikä takaviistoon.Kaarsi kyllä sitten itse reittinsä lopuksi kapulalle. Tuomari tykkäs tästä että annoin koiran rauhassa työskennellä.Olin taas tyytyväinen kun Tessy osas lähteä merkiltä kokeessakin.

Tuloksena EVL-3 203.5 pistettä ja sijotus 3. Tessy sai pienen pokaalin ja kolme purutikkua :) Seuraavat kokeet onkin 26.pvä Kouvolassa.Sitä ennen tehdään paljon zetaa, luoksaria ja seuruuta ;)