Lunta on satanut mukavan paljon tänne, nyt jo 70cm!Lumeen sasi nyt tallattua suoria uria linja-harjoituksiin,täytyy käydä joku päivä treenaamassa. ristikkoa.

Daran kanssa otettiin nometreenit launtaina.Daminoutoja,siipidaminoutoja sekä muutama nouto variksella.Damit tulevat jo joka kerta käteen,mutta siipidamia pitää jäädä välillä jäystämään.Se ei myöskään oikein kanna sitä kunnolla,vaan roikottaa vain siipikohdasta.Variksella tein aluksi linjaa tiellä.Meni pari kertaa ohitseni,eikä palauttanut käteen.Sen jälkeen teinkin niin että kun Dara oli paluttamassa,peruutin taaksepäin ja otin variksen vauhdista.Tein myös varisnoudon niin,että vein variksen umpihankeen polun päähän.Siitä sain variksen käteen,kun se ei voinut ohikaan mennä.

Tokosta ei sen enempää.Tessyn kanssa ruutu on jo ihan hyvällä alulla,mutta paikallamakuuta täytyy vielä treenata ryhmässä.Puutavaraliikkeessä aiomme käydä tässä joku päivä ostamassa tunnarit,niin saaamme sitäkin aloitella.Kaukokäskyissä onnistuu hyvin i-s ja m-s vaihdot.Matkaa ei ole vielä ollut kuin alle 2m.

Daran liikkeestä maahanmeno on alkanut mennä aika huonosti,ei meinaa mennä maahan.Täytyy nytten treenata sitä ahkerammin,ja palkita ruhtinaallisesti maahanmenosta.Kyllä se aika usein menee maahan,mutta välillä se ei ole huomaavinaan käskyä,tai sitten tekee vain  tosi hitaasti.

Seuraaminen on jo tosi nättiä Daralta,oikea paikka ja kontakti.Perusasenntokin ovat jo edistyneet.Tulee jo usein ilman apuja tiiviisti ja suoraan sivulle.Välillä tosin jää vinoon.