Lauantaina vuorossa oli erkkari, jossa nartut tuomaroi Rosalie Brady.Flatteja oli ilmoitettuna huimat 180 kpl!

Dara voitti käyttöluokan, jättäen taakseen 14 hyvätasoista koiraa!Dara pääsi täten myös kilpailemaan parhaan käyttökoiran kiertopalkinnosta, eli Saltwaterista.Tällä kertaa voitto meni urosten käyttöluokan voittajalle.

Arvostelu oli oikein mukava:

Ideal size,correct type.Excellent bone, super feet.In full coat, giving a very nice outline standing.Very nice head, eye and expression.excellent ribcage, loin and uidth of pelvis.Coat is correct in type.Moves close behind, good in front.Shows freedom.Good tailcarriage.Good drive.

Dara

Dara

 

Tessy ja Ferneri osallistuivat myös parikilpailuun, mutta eivät sijoittuneet.Pareja oli paljon.Olivatpa ne söpöjä ja näyttivät kuin samasta puusta veistetyiltä!

Sunnuntaina oli vuorossa Sysmän ryhmänäyttely.

Daran tuloksena hienosti VAL ERI2 SA PN2 seuraavanlaisella arvostelulla:

Keskikokoinen, keskivahva, erinom. tyyppiä oleva narttu, jolle toivoisin enemmän raajakorkeutta,erino. runko, oikeanmuotoinen pää, hieman löysät huulet, Hyvä pitkä kaula, Hyvät kulmaukset ja askelmitta,ahdas takaa,Hyvä karva.

Tessyllä meni sitten ihan valtavan upeesti! Tuloksena VET ERI1 SA PN4 ROP VET  BIS 2 Veteraani!

Kookas,erinom. tyyppiä oleva vahva veteraaninarttu,erinom. vahva pää, kaunis kaula ja ylälinja, täytel. hyvä runko,erinom. kulmaukset, tyypillinen tapa liikkua, karvapeite ei parhaimmillaan, hieman pehmeä ja voisi olla sileämpää, reilut hapsut.

Neljä parhainta vezkua :)