Kisat lähestyy ja olo on epävarma... Tämän kokeen jälkeen vasta uskaltaa sanoa osaako koira vai ei. Mun mielestä se osaa, mutta takaraivossa velloo silti epävarmuus.... Ja Tessy kun on niin pomminvarma suorittaja... Nyt lähdetään kuitenkin kokeeseen runsaalla treenipohjalla.

Paikallaistuminen: Jos Tessy ei ole aivan superläkähdyksissä niin liikkeen luulisi sujuvan ihan hyvin. Helteellä voi olla liian kova pala... Ja toiset koirat...toivottavasti ei lähde. Ryhmätreeneissä piti käydä koko kesä, mutta Tessy alotti juoksut...Täytyy väsyttää sitä sopivasti ennen koetta.

Paikallamakaaminen: Sujuu.

Seuraaminen Perus huonoa ja hyvää. Ei jaksa reenata kun se kuitenkin seuraa.

Zeta: Pitäs sujua...Nyt on tosin maahanmeno tökkinyt, toivottavasti ei oo mtn selkävikoja tms. kun kuitenkin maahanmeno on aina ollut Tessylle kivaa ja pomminvarmaa.

Ruutu: Sujuu tosi hyvin, ei oo enään jäänyt pyörimään merkin ympärille.

Ohjattu: Sujuu suurimmaksi osaksi hyvin, välillä tosin tulee ihan käsittämätöntä sählinkiä.Koiran putkiaivot?

Metalli hyppynouto: Varma.

Luoksetulo: Jos jokin tökkii niin sitten seisominen valuu.Muuten pitäs sujua.

Tunnari:Tästä on onneksi tullut kivan varma liike.

Kaukot:Saattaa tehdä väärän asennon, joten lisäkäsky pistemenetyksillä luultavasti selvitään.Tekniikka menee oikein.

Mielenkiinnolla lähdetään kisaamaan, nyt liikkeiden pitäisi olla jo suht varmalla pohjalla sillä koko kesä ollaan treenattu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta jokaikinen päivä. Että jos ei oo työ tuottanut tulosta niin on ihme..Tosin jos vaikka yksi liike ei onnistu niin silti olisin tyytyväinen. Pääasia että huomaisin edistystä eikä ainakaan tulisi nollaa saatika keskeytystä.Ykkönen taas ois tosi upeaa, ja ihan realistinenkin tavoite jos kaikki osuu kohdalleen.

Mieli teki muuten ilmoittaa Darakin kokeisiin, mutta sitten tein sen kanssa kaukoja niin idea valu maahan saman tien :D Dara vaan haukku mulle tai sitten ei tehnyt ollenkaan/ennakoi yms yms. Tehdään eka Tessystä TVA ja sitten katotaan jaksaako alottaa uraa alusta Daran kanssa. Ei jaksa suunnittella etukäteen mitä tehdään, sen näkee ajan kanssa.