Sunnuntaina kävimme tyttöjen kanssa vuorostaan näyttelemässä. Tuomarina toimi viime vuoden Cruftin BIS-flatin omistaja, jonka takia itse asiassa osallistuimmekin :) Daralla oli ahtaat takaliikkeet ja herraa ei miellyttänyt Tessyn aavistuksen korkealla oleva häntä liikkeessä, ehkä siksi että tällä herralla koira heiluttaa häntää aivan päinvastoin: alhaalla Tulokset voikin tästä päätellä, että ei kovin paljoa juhlittavaa ollut, mutta meni kuitenkin ihan hyvin siihen nähden, että jonkun koira ei saa ikinä edes sitä ERI:ä. Daralle VAL-ERI ja Tessylle VET-ERI-1, VSP-VET sekä hieno ruusuke & pokaali.

Dara:

4 year old medium sized bitch. In good condition. Well bodied, with good spring of rib. Liked the reach of neck, and has a typical head & eye. Showed and moved well but perhaps a little close behind...... ja kuinkahan monetta kertaa menestys on päättynyt tuohon virkkeeseen? .............but a little close behind.................... tai.................liikkuu hyvin, mutta hieman ahtaasti takaa...

VAL-ERI

 

Tessy:

9 year old bitch. Well made troughout. Fit and in good condition for ger age. Strong topline. Good depth pleasing head. Carries her tail high on the move. In good coat. Steady mover.

VET ERI-1 VSP-VET

 

kuva:flattikasvattajat