Viimepäivityksestä kuluen olemme käyneet Tessyn kanssa 4 tokokoetta ilman kummoista menestystä. Tessy on todella epävarma suorittaja, lisäksi se on välillä sähläämällä & porsastelemalla & keksimällä omiaan pilannut jokaisen tokokokeen jossa olemme käyneet. Nyt on jo takana 10 EVL kisaa ilman ainuttakaan ykköstä saldona 1*EVL2 3*EVL3 2* Hylätty kehään kusemisen takia ja 4*EVL0. Eli siis vähän kaikkea ollaan kerätty.

15.9. Haminan EVL0 134p koe oli siis aivan sanoinkuvaamattoman järkyttävä... Tessy ei keskittynyt ollenkaan ja teki jokaisen liikkeen huonosti.
16.9. Kotkan koe oli muuten oman tason mukainen, mutta ruutu ja ohjattu nollautuivat. Tuloksena EVL3 199p.
22.9. Haminan koe oli oli kanssa oikein mukava, mutta mokasin itse ruudun josta tuli pisteitä vain 5. Tunnarissa kävi työtapaturma Tessyn koskiessa väärää, vaikka oma tulikin. Ohjattunouto nollautui tässäkin kokeessa.EVL0 179.5p.

Mutta tänän Kouvolassa oltiin jo äärimmäisen lähellä ykköstä! Ykkönen meni siihen, että Tessy lähti paria sekuntia ennen mun seuraa-käskyä pois ruudusta..... Tessy ei ole ikinä tehnyt tuolla tavoin, äärimmäisen turha virhe joka ei johdu osaamattomuudesta vaan täysin koiran malttamattomuudesta.Ärsyttää aivan suunnattomasti.....Mutta on toisaalta helpottavaa tietää että Tessy voi tehdä kaikki liikkeet saman päivän aikana, ja että se osaa kaikki liikkeet jos se vain HALUAA. Ykkönen antaa odottaa itseään, mutta jospa se jo tulisi ensi kokeessa? Nyt oltiin jo hiuskarvan päässä...Ohjattua ollaan hinkattu Haminan kokeen jälkeen melkeinpä joka päivä, joten ansaitusti saimmekin tänään kyseisestä liikkeestä 9½. Lisäksi palattiin tunnarissa ihan alkeistasolle, ja Tessyn muisti virkistyi ihan parissa päivässä. Jospa seuraavaksi pitäisin T:lle ruudussa pysymissulkeet. :) Kyllä se vielä tästä iloksi muuttuu.