Tänään Daran kanssa treenattiin variksella,muistia,linjaa ja hieman niin että vein variksen metsään la lähetin tieltä etsimään.Oli vauhdikkaat ylösnostot,ei mitään ongelmia.Kerran jätti noudon n.5m kesken,muuten tuli perille ja yksi käteenkin,eli ihan kivasti.

Iltapäivällä tokoa,Tessyllä aluksi ruutua,aluksi hieman empimistä ruutuun menon suhteen ja ei oiken löytänyt sinne,mutta lopulta sain sen sinne ihan hyvin,ja tajusi itse mennäkin ruutuun,kun oli jäänyt seisomaan ennen sitä.Tehtiin välissä myös pari ruutua pallotekniikalla.

Seuraamista,imuttamalla vasemmasta suupielestä,muuten järkyttävää poikittamista.Saatiin myös parin askeleen hyviä seuraamisia ilman imutusta.

Sivuaskeleet ok,pari kertaa taisi jäädä vinoon perusasentoon,aika paljon itse ohjasinkin perusasentoihin,jolloin ei tietysti ollut mahdollista tulla vinoon.

Luoksetuloa ekalla oli takapalkka koitin tehdä niin että pysäyttäisin ekaksi seisomaan ja maahanmenosta vapauttaisin palkalle,mutta Tessy tuli melkein kävelyvauhtia maahanmenon jälkeen,mistä lienee johtuu niin vapautin sen vasta sivulta.Tästä viisastuneena otin väliin läpijuoksun,hämäykseksi laitoin takapalkan.Loppuun vielä maahanmenosta takapalkalle,pysähdys olisi saanut olla napakampi.

Dara teki seuraamista,ihan kivaa,tosin otettiin vajaan 10 askeleen pätkiä.

Paikallamakuu:Itse makuu ok,mutta meinasi aina ennakoida perusasennon ja oli sillein kaula pitkällä odottamassa namia.Voisi kokeilla palkata edestäpäin,

Ruutu:Tehtiin 3 toistoa n.10-20 metristä,pallojen kanssa,perusnättiä-

Liikkeestä maahan:Maa oli märkä,ehkä siksi ei meinannut oikein mennä.Käsiavuilla meni ihan hyvin mutta maassa se ei viitsisi maata kun oli vähän märkää.

Loppuun yksi vauhtiluoksari,revityspalkalla.