Tessyn voittajaluokan liikkeet edistyvät huimaa vauhtia.Vihdoin tuntuu siltä, että mehän ollaan kohta kisavalmiita!Kaukoissa riittää vielä hommaa, vaihdot onnistuu tällä hetkellä metrin päästä.Ajattelin kuitenkin osallistua sen kanssa seuran möllitokoihin 20.7. jätetään sitten vain kaukot välistä tai otetaan lyhyemmältä matkalta.

Kaikesta eniten iloa on tuottanut itselleni se, että Tessy on vihdoin tajunnut ruudun idean.Se ei ole enää hetkeen edes saanut nähdä ruudun pystytystä, ja hyvin on mennyt.Viimeisen parinviikon aikana se on joka kerta mennyt ruutuun.Ihanaa kun kova työ alkaa tuottamaan tulosta! Jospa syyskuun alussa kokeeseen?Katsoo nyt miten tuo mölli menee ja kaukot etenevät.

Daran kanssa ollaan tehty pääasiassa seuraamistreenejä.Olen tehnyt vaihtelevan pituista pätkää ja palkannut milloin parin käännöksen jälkeen milloin ekan pysähdyksen jälkeen tai jo heti muutamana askeleen jälkeen.Tavoitteena iloinen seuruu ilman keskittymisen herpaantumista.Dara osallistuu kanssa seuran mölleihin, kisatreeniä siis taas tiedossa.