Tämänpäiväisen treenin perusteella Tessy on edistynyt hurjasti EVL-liikkeiden suhteen. Tähän ei ole ainakaan vaikuttanut juuri alkanut kesäloma eikä siitä johtuva yletön treenaaminen...... Testasin että ymmärtääkö Tessy ohjatunnoudon idean noudattamalla sillä vuorotellen oikeaa/vasenta kapulaa. Tessyllä syttyi lamppu päässä ja se katsoi tarkasti mun käsiä ja meni osoittamaani suuntaan. Mulla on vähän tunne, että ennen se meni vain toiston tottumuksesta oikeaan suuntaan eikä mun käskyjen perusteella. Myös merkiltä ruutuun meno ongelmat on saatu ratkaistua. Oikeastaan kaikki liikkeet sujuu ihan hyvin. Käväistiinpä toukokuun 30. päivä myös toisessa EVL kokeessamme.Koe oli täysi fiasko sillä Tessy hylättiin koska se kusi merkille.....että sellainen koe. Alku oli kuitenkin ihan lupaava, seuraaminen ja zeta olivat ihan nättejä.

Kisoihin on vaan hankala päästä, sillä Tessy juoksee nyt tämän kesäkuun ja jouduin perumaan kokeen :( heinäkuussa ei ole kokeita tässä lähellä mutta elokuussa meitä nähdään taas kisakentillä ja sitten tosi aktiivisesti syyskuussa. Musta ois ollut vaan mukavaa kisata koko kesä koska ois ollut aikaa ja motivaatiota. Mutta näin tälläkertaa.

Dara saa viettää rentoa kesää uiden ja lenkkeillen. Tosin se saa käydä nyt pari kertaa Tessyn ohjatuissa harkoissa kun Tessy ei saa osallistua juoksujen takia. Dara on nyt työttömänä määrittelemättömän pituisen ajan sillä tämän vuoden aikana olisi operaationa saada Tessy TVA:ksi. Dara on myös itse ottanut hieman loparit noista TOKO touhuista koska ei ole hankkinut yhtään ykköstä vaikka tilaisuuksia on ollut monia :D Kaikki muu kiinnostaa paljon enemmän. Joten Dara saa nytten olla tauolla kunnes alkaa taas homma luistamaan.