Torstaina Tessy oli mätsärissa BIS2!!!! Lauantaina käväisimme sitten Tessyn kanssa Kotka KV:ssa.Pitkään mietin, laitanko sen valioihin ja veteraaneihin.Valitsin jälkimmäisen, ja nyt kaduttaa.Olisimme nimittäin saaneet vahvistuvan CACIB:n tuomari Likourgos Zouboulidikselta!!!Tessy oli VET ERI1 SA ROP VET ja PN2.Arvostelu oli jees.

Very nice veteran bitch.Correct bite.Excellent neck.Very nice chest.Excellent angulations.Very strong body.Excellent movement.

Sunnuntaina Dara tokoili Kouvolassa ihan ok:sti.Ei mennyt yhtä hyvin kuin viime möllitokossa.Dara tokoili enemmän Daramaisella, hieman keskittymiskyvyttömällä tavallaan!Meitä tuomaroi hauska Ossi Harjula.

Luoksepäästävyys:10

Paikallamakuu:10

Seuraaminen kytkettynä:8 Alussa ei meinannut tulla taas yhtään mitään, kesti kauan aikaa ennenkuin pääsimme aloittamaan liikkeen, sillä Dara oli taaskin vaikea saada kontaktiin.Alku lähti hyvin, mutta sitten keskittyminen herpaantui.

Seuraaminen vapaana:8 Tuomarin sanoin alussa näytti siltä että tulee upea seuraaminen, mutta puolessa välissä alkoi tympiä ja ei jaksanut keskittyä.

Maahanmeno:9 Annoin painokkaan käskyn, tästä pistevähennys.

Luoksetulo:9 Upea, en tiedä mikä tässä oli vikana.Ehkä hiukkasen enemmän vauhtia?

Seisominen:9 Hieno, en tiedä mistä vähennys.

Hyppy:8 Dara hyppäsi niin veltosti, että kolahtihan se.

Kokonaisvaikutelma:8 Alku oli tahmeaa, seuraamisten jälkeen Dara tsemppasi ja teki virkeästi.

ALO-1 175 pist. 3. sij.

Jes, tulihan se toinen alokkaan ykköstulos.Elokuussa sitten seuraava, ja toivottavasti myöskin viimeinen alokasluokan tokokoe.