Lauantaina oli leikkimielinen mestaruus, johon sisältyi näyttelyosuus ja neljä WT-tyyppistä rastia.Koirat jaettiin neljään ryhmään, Juniorimestaruuteen (alle 2v Sniffensit), Mestaruuteen (2-7 vuotiaat Sniffensit) Seniorimestaruuteen (yli 7 vuotiaat Sniffensit) ja B-mestaruuteen (muut kuin Sniffensit).

Dara oli BIS-1 Sniffens mestaruuden näyttelyosuudessa Marianne Forsellin tuomaroimana!Dara sai siis näyttelyosuudesta täydet 6 pistettä.

Tessy sijoittui Seniorimestaaruden näyttelyosuudessa kolmanneksi, ja se sai 4 pistettä.

1.Rastilla oli tehtävänä n.20m seurausta ja n.20m linja.Tottelevaisuuosuus ei mennyt Daran kanssa kovinkaan hyvin, se ei seurannut ollenkaan ja sain kutsua sitä useamman kerran sivulle.Linja taasen oli täys 10.Tältä rastilta Daralle 16 pistettä.

Tessyn kanssa meni taasen tottelevaisuus osuus hyvin, mutta linjan se meni vasta toisella lähetyksellä.Tessylle tältä rastilta 13 pistettä.

2.Rastilla oli perus ykkösmarkki. Molemmat koirat meni tosi hyvin, Tessylle 19pojoa, en tiedä mistä yksi pinna lähti.Daralle täydet eli 20 pistettä.

3. Rastilla oli haku peurankarvadummeilla.Daralla ei mennyt turhaa aikaa ylenmääräiseen juoksenteluun, Dummyt palautuivat nopsaan hienon nenänkäytön ansioista.Daralla haetuttiin vain 3 dummya ja Dara sai myöskin täydet 20 pistettä.

Tessy teki yhden ylimääräisen lenkin alueen ulkopuolella, mutta muuten Tessy teki hienoa hakua neljän dummyn verran.Tessylle 18 pistettä.

4.Rastilla oli markki ja ohjaus.Dara sai avoimenluokantehtävän.Markki meni nappiin, siitä 10 pistettä.Linja menikin sitten päin puuta.Minun olisi pitänyt pysäyttää se heti kun näin sen menevän ohi dummysta ja antaa lähihaku-käsky.Dara juoksi ihan dummyn vierestä metsään, sain takaisin, ja ohjasin.Dara totteli hienosti merkkejä, mutta ei vain saanut dummya ulos.Saldona siis vain markkipisteet 10.Tuomarilta saimme kehuja siitä, että Dara noudatti hienosti merkkejä, mutta itse sain kritiikkiä juuri siitä, että mokasin itse tämän linjan, kun en pysäyttänyt ja antanut Daralle lähipilliä.

Tessy sai ALO:n tehtävän.Markkimatka oli lyhyempi, ja linja myös.Tessylle 20 pistettä.

Tessy sijoittui seniorimestaruuden toiseksi 74 pisteellä ja Dara hienosti Sniffens mestaruudessa voittajaluokankoirienkin seassa kuudenneksi 74 pisteellä!

 Tessy oli myös tuomarin valinta haku eli 3-rastilla.Dara oli taasen tuomarin valinta 1-rastilla.Ihan kivasti siis meni leirimittelöt.

Sunnuntaina keskityttiin koulutuksiin.Osallistuin Daran kanssa edistyneempien eli Jukka Kivijärven ryhmään.Olin todella tyytyväinen Daraan, treenit meni tosi hyvin, ja kouluttajakin taisi tykätä.