Tessyllä pysyi kerrankin pakka kasassa koko kokeen ajan! En olisi uskonut tämänkin päivän vielä tulevan, parasta Tessyä ikinä, tosi kivaa tekemistä. Se ois nyt sitte kohti erikoisvoittajaluokkaa!! Upeeta, vieläkin vaikea uskoa tätä todeksi.

 

TOKO Valkeala 25.3.2012 tuomari Timo Pussinen

Paikallamakaaminen: 9.5 Hieman vinossa.

Seuraaminen: 8 Perus Tessyä, ei niin pilkuntarkkaa hommaa.

Istuminen: 7 Käänsin kroppaa, kun halusin taaskin varmistua ettei saada tästä nollaa.

Luoksetulo: 9.5 Kiva :)

Lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo: 9 Kuulemma olis tullu 10 jos olisin antanut koiraan kääntää rintamasuunnan rauhassa ennen maahan käskyä :)

Noutaminen esteen yli hypäten: 7 Vauhdikas suoritus, Tessyllä ei meinannu riittää kärsivällisyys keskittyä ottamaan kapulaa keskeltä, ekaks otti laipasta jonka jälkeen korjasi :D

Metalli: 9.5 Kaippa pikkasen vino perus tai jotain.

Tunnistusnouto:7.5 Pureskelua

Kauko-ohjaus: 9 Kuulemma hienot kaukot, meni seiso-istu vaihdossa ekaksi maahan, joten tuli yksi asennonkorjauskäsky.

Kokonaivaikutus:9 Lisää luottoa koiraan liikkeiden välillä ja noottia tuli siitä, että törmään vielä koiraan vasemmalle käännöksissä. Muuten oikein hienoa tekemistä. Erikseen kehuttiin vielä kaukoja. VOI-1 luokkavoitto 273pist.

Tessy on aina ollut koira, joka tekee mitä itse haluaa. Myös kokeissa tämä on tullut huomattua, esim. juuri viime koe :D  Senkin takia tämä tuntuu nyt aivan mahtavalta. Tessyllä on TOKO:ssa 5vuoden ura takana, nyt Tessy on 9v ja toivottavasti jatkoa seuraa vielä toiset 5vuotta. Tämä päivä tullaan jokatapauksessa muistamaan vielä pitkään!

 

 

Daran kokeesta en laita edes osasuoritus-pisteitä tänne. Nolla tuli 73 pisteellä. Dara oli koko kokeen ajan ihan evvk. Tuomarikin huomasi että koira osaa, mutta tänään oli Ei huvita- päivä. Samaa mieltä olen. Mitäs pienistä, ens kerralla Daralla saattaa olla taas hyvä päivä :) Nyt juhlitaan sitten vaan Tessyä oikein kunnolla  ;)