Maailman Voittaja 24.6.,Ole Staunskjær (Tanska)

Dara ``ERI5`` eli ei ihan sijoittunut,mutta melkein.Olen tyytyväinen,sillä avoin luokka oli melko iso ja erittäin tasokas.Myöskin ERI:n saaminen oli nartuissa kiven takana.

Arvostelua ei saatu

.

 

Noutajien erikoisnäyttely 25.6 Vildbjerg,tuomari Carina Östman (Ruotsi)

Dara ERI``5`` Sijoittuminen oli taaskin niin lähellä!

Arvostelu:Mycket vackert huvud,med vackert uttryck.Vacker hals,något hog i länder,slutande kois,utmärkt skuldrar,något kort överarm,mycket bra ? bak,utmärkt päls,stomme och kropp.Trång bak,slarvig tram rör sig,bra från sidan.

Flattierkkari 26.6,Vildbjerg,tuomari Denise Jury (Iso-Britannia)

Dara EH4

Arvostelussa luki että on hieman pitkä ja ei liikkunut parastaan tänään.Selvästi väsymys alkoi jo vaivaamaan.Arvostelu tulee,kunhan saan sen Turusta takaisin :)

ennen näyttely tourneeta vietettiin vapaa-päivää Tanskassa kennel Pearly Coatissa :)

27.6 Olin myös tätini ja hänen kaverinsa kanssa mukana Tanskan WT-kokeessa seuraamassa heidän starttejaan.Olisi ollut kiva itsekin osallistua,tosin se ei olisi onnistunut,koska Daralla puuttui vielä ilmoittautumisen aikaan taipparit.

Matka oli mukava kokemus,ehkä joskus uudestaankin

Nyt Tanskan reissun jälkeen olemme keskittyneet Tokon ja Nomen treenaamiseen.Daran kanssa tavoitteena flattimestaruus.Voisin jo sanoa,että Tessin kanssa ruutu sujuu jo paremmin ja Darakin oppi tänään tulemaan sivulle ilman apuja,tosin välillä tulee vinoon,mutta pääasia että se osaa tulla suoraankin ilman apuja!Liikkeet ois kohta kasassa,seisominen tosin ei ole vielä edistynyt melkein yhtään.Tessy on oppinut kaukojen oikean tekniikan vihdoin,täytyy alkaa apuja häivytteleen maltin kanssa.