Vihdoin toteutui kauan odotettu Vilnan reissumme! Vilna oli aivan upea kaupunki,ja kukaan ei katsonut pahalla silmällä edes sitä,että Dara kävi jokapäivä hotellin aamiaisella & oli mukana ravintolassa kanssamme.Suomessa tämä ei olisi ollut koskaan mahdollista!Dara on aivan älyttömän mukava ja helppo koira:Se vain makoili pöydän alla kaikessa rauhassa.Daran voi ottaa mukaan paikkaan kuin paikkaan.Mukanamme olivat myös Miian kasvatit Oliver&Mary.Lauantaina nämä koirat saivat Sertit ja Cacibit ja näin ollen myöskin voittajatittelit.Oliver kruunasi vielä päivän ollen ROP! Dara voitti luokkansa ja sai Liettuan Sert:n tällaisella arvostelulla:

High quality,v.??? feminin,lovely outlines,wonderful head,good bone&angulations,could have more level topline,a bit high on crop,moves well,nice temper.

 Sunnuntaina Dara liiteli ROP:iksi saaden SERT:n ja CACIB:n.Täten Dara on nykyään C.I.B FI & LT MVA Sniffens Strokkur!

Lovely bitch,very good type,nice outline,good head,lovely expression,very nice reach of neck,cor. withers,strong topline,eye catching bitch,very good front,good ribcage,deep & long enough,nice rear.Moves very nice from side,a bit close in hocks,ex. presentation.

Eihän tätä voi enää edes sanoin kuvailla,aivan mahtava reissu!

Suomessa tämä ei olisi mahdollista: Dara ravintolassa!