Tänään aamulla tokoiltiin Tessyn kanssa pesiskentällä hirvittävässä säässä.Aloitettiin paikallaanmakuulla,ihan hyvin meni,mutta kun olin tulossa takaisin ja katsahdin siihen niin se nousi ylös.Laiton takasin maate ja kävin piilossa ja vapautin.Tuo nouseminen saatto johtua siitä kun oli niin märkä maa ja vettä satoi kaatamalla niskaan.

Ruutu:pari ruutua tein tutulla menetelmällä,ja näiden mennessä hyvin,kokeilin lähettää sen ``tyhjään ruutuun`` eka juoksi ruudun läpi,ihan kuin olisi lähtenyt noutamaan palloa.Tokalla kerralla juoksi ruutuun jä pysäytin seisomaan,pysähtyi keskelle,tästä pallopalkka taakse.Hienosti meni ekaksi sokkoruuduksi!!!

Luoksarin maahanmenot pallolla meni vähän alakynteen,se tarjosi kyynärät ilmassa-makuita.tehtiin sitten yksi niin että menin Tessyn luokse palkkaamaan sen namilla,kuin että olisin pitänyt palloa kädessä.

kaukoissa muut vaihdot hyvin,paitsi s-i tuotti eniten päänvaivaa.Noin yksi viidestä vaihdosta onnistuu liikkumatta.Liikkuu siinä aina n.5cm eteen tai peruuttaa tai siitten liikuttaa peppuaan.Tessy ei osaa vielä aina peruuttaa takajaloillle.Täytyy nytten tehdä näitä paljon ja palkata vain oikeasta.Itse vielä teen näitä vaihtoa käsi-avustuksella.