Daralle käyttöluokasta ERI2 SA ruotsalaiselta Filip Johanssonilta ja Tessylle samaiselta VET ERI2 SA, pitkään mietti laittaisko meidät voittoon vai ei... Lisäksi oltiin PN kehässä kuuden parhaan joukossa, yhteensä flatteja oli n.140. Daran menestys kaatui niinkuin aina, siihen samaan pikkuvikaan: ahtaisiin takaliikkeisiin. Argh...Suomensin arvostelut vähän sinnepäin, koska arvostelut oli kirjoitettu niinkuin aina hyvin epäselvällä käsialalla...

Tessy

Erinomaisen tyypin omaava veteraani huippukunnossa. Narttumainen pää, ihastuttava ilme, kaula ja ylälinja, hyvin kulmautunut edestä ja takaa.Erinomainen runko, jalat ja tassut.Ominaiset liikkeet, hyvin esitetty.Olisi (joku ö:llä alkavasanamistäeisaanutselvää) huomattavasti keskusteltavaa trimmauksesta! (näin huutomerkin ekaa kertaa arvostelussa)

Tuomari kommentoi mulle jtn ``extreme trimming`` vielä tullessaan kättelemään sijoittuneita ja pläräsi arvostellessaan Tessyn mahalinjan karvat lävitte.Yksi ruotsalainen halusi viimeksi Virossa enemmän trimmausta, ja tämä ehkä olisi halunnut että olisin trimmannut vähemmän.On tämä sitten hankalaa.

Dara

Kaunis narttumainen pää ihastuttavalla ilmeellä erinomaisesti kulmautunut edestä ja takaa, hyvä syvä rintakehä, runko erinomainen.Erinomaiset reidet, jalat ja tassut. Erinomaiset liikkeet sivusta, mutta liikkuu kapeasti takaa ( yllätys). Hyvin esitetty. Upea kaula ja ylälinja.

Kiva päivä oli kaikenkaikkiaan, vaikka vietettiinkin koko aurinkoinen päivä sisähallissa...